SZEMPILLA

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  szempilla  I  c-studio


Szempilla típusok

Ami itt Magyarországon elterjedt 2-3 D szempilla, az valójában eredeti néven "szálas szempilla dúsítás" . Ebben az esetben egy speciális csipesz segítségével rögzítenek az eredeti szempilla szálakhoz pozicionálva műszálakat. Ezek a műszálak gyakorlatilag ultrakönnyűek, vagyis a viselője nem érzi nehéznek, mint a régi szempilla sorokat és a ragasztó anyag is sokkal kíméletesebb.

 

Majdnem minden szempillára lehet készíteni műszempilla felrakást, amennyiben van eredeti szempilla elég mennyiségben. Ha esetleg ritka az eredeti szempilla és nagyon világos, akkor abban az esetben is lehet szempillát rakni, csak előtte be kell festeni hogy látható legyen az a szempillás munkatársunk számára, a saját munkáját megkönnyítve. Ha nem vagy elégedett a saját szempilláid hosszával vagy volumenével  keress fel minket!

 

Az 1D szempilla nem más, mint az eredeti szempillák mindegyikéhez egy speciális csipesz segítségével és némi ragasztóval rögzítenek egy műszálat, így vastagítva az eredeti szál látványhatását. Amennyiben a szempilláddal csak annyiban vagy elégedetlen, hogy túl világos, vagy egy picit van csak megritkulva akkor ez a megoldás ideális tud lenni arra, hogy töltöttebbnek látszódjon és erősebb hatása legyen.

 

A szempilla készítés 2D megoldását erősebb szálú szempillák esetében lehet igénybe venni, amennyiben teltebb és dúsabb hatást szeretnének elérni. A 2D szempilla esetében minden egyes szempilla szálhoz két ultrakönnyű műszál kerül rögzítésre. A rögzítés a szempilla szálak tövéhez ragasztással történik és a szempilla ívét követi a műszempilla is, hogy ne tekeredjen minden irányba. A rögzített szempilla tartóssága érdekében nem érdemes dörzsölgetni.

 

Az újabb technikai megoldások és a műszálak egyre könnyebbre gyártása lehetővé teszi, hogy akár 3 vagy több műszálat rögzíthessünk  egy - egy élő szempillához. Amikor 3 műszálat rögzítünk, az a 3D szempilla készítés. Ebben az esetben amikor valaki hiper-dús szempillákat szeretne vagy egyszerűen annyira kevés az igazi szempillája akkor ajánljuk.